Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online újságok képes leírás - Napilapok.tlap.hu
részletek »

Online újságok - Napilapok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: napilap.tlap.hu » Online újságok
Keresés
Találatok száma - 15 db
Bács - Kiskun Megyei Online - BAON

Bács - Kiskun Megyei Online - BAON

Bács - Kiskun megyei online gazdasági, politikai, sport és kulturális hírek portálja. Követheted a twitteren és a facebook-on is a hírújság cikkeit, aktualitásokat. Ha állást, ingatlant vagy autót, motort keresel Bács - Kiskun megyében, akkor is jó helyen jársz, és az apróhirdetések között is biztosan megtalálod városodhoz közel a keresett terméket vagy szolgáltatást!

Baranya megyei hírportál - bama.hu

Baranya megyei hírportál - bama.hu

Baranya megyei online hírportál, mely hírek, sport, szórakozás, kultúra rovatokkal, és érdekes ajánlatokkal, tanácsokkal is várja az olvasókat. Az online újság már a facebook-on is követhető, ahol aktualitásokkal és további friss hírekkel várja az oldalra látogatókat a BAMA. Ha állást, ingatlant vagy autót, motort keresel Baranya megyében, akkor is jó helyen jársz, valamint az apróhirdetési rovat is kitűnő segítség lehet!

Beol.hu  - Békés Megyei Online

Beol.hu - Békés Megyei Online

Kövesd akár a facebookon is a Békés megyei online újságot, melyben közéleti, gazdasági és rendőrségi hírek, aktualitások, kulturális események, szórakozás, sport rovat és közösségi élet egyaránt megtalálható. Ha állást, ingatlant vagy autót, motort keresel Békés megyében, akkor is jó helyen jársz, és az apróhirdetések között is biztosan megtalálod városodhoz közel a keresett terméket vagy szolgáltatást!

Cultura - A kulturális és életmód magazin

Cultura - A kulturális és életmód magazin

Cultura.hu - A kulturális és életmód magazin, ami egyszerre könnyed és komoly, kritikus és olvasmányos, mozgalmas és informatív, provokatív és színes. Egy magazin, ahol az aktuális művészet, tudomány és kultúra mindenki számára megtalálható. Ahol a hírek, a kritikák, az interjúk, a könyvajánlók, a színház- és koncertbeszámolók, a psziché, a gasztronómia világáról minden olvasható. A legmozgalmasabb Cultura. Örökre velünk maradsz.

Független Internetes Napilap

Független Internetes Napilap

Független Internetes Napilap folyamatosan frissülő tartalommal rendelkezik technika, egészség, táplálkozás, géntechnika, üzlet és zöld hírek témakörben. Fő profilja a környezetvédelem. Regisztráció után lehetőség van a hozzászólásra minden cikk alatt.

Helyi Téma

Helyi Téma

Lapunk küldetése az, hogy felélessze a magyar közélet színterét adó helyi sajtót, és teret biztosítson minden olyan civil kezdeményezésnek, amely erősítheti az ott élők összetartozását. Nagy hangsúlyt fektetünk a lokálpatriotizmus ápolására, a hagyományok felelevenítésére és megőrzésére, valamint a sikeres kezdeményezések felkarolására. Célunk továbbá a kerületben élők hiteles tájékoztatása a lakóhelyükön történő, közéleti és kulturális eseményekről, illetve a közérdekű információk által a kerületi és területi érdekképviselet. Az újság készítése során arra törekszünk, hogy a család minden tagja hozzájusson a számára hasznos és fontos információhoz.

Hír24

Hír24

A Hír24 a Sanoma Budapest első átfogó tematikájú (horizontális) hírportálja. A portál elsődleges célja a gyors és lényegretörő információközlés, tömör, gyorsan áttekinthető hírek formájában. A tartalom előállításának két legfontosabb szempontja a hírérték és gyorsaság. Ezen szempontok teljesülésének legfontosabb eszközei a lényegretörő, információközpontú hírszerkesztés, a gördülékeny és sallangmentes tálalás, valamint a reagálás az eseményekre. A Hír24 felépítése és tartalma a gyors tájékozódást szolgálja, rendszeresen és nagy számban használt hivatkozásokkal pedig lehetőséget biztosít olvasóinak a mélyebb tájékozódásra is a hírek témájában. A Hír24 mind komoly, mind könnyedebb témákban (hard és soft news) széles kínálattal várja olvasóit a belföldi közélet és politikai híreitől kezdve a sport, bulvár, életmód témákon át a kultúráig.

Hírszerző

Hírszerző

Hírszerző internetes portálon folyamatosan tájékozódhatunk a napi belföldi politikáról, kulturális eseményekről, külföldi hírekről és a gazdaságról. A portál rendszeresen frissített blogajánlót működtet és publicisztikákat is közöl.

HunHír

HunHír

A HunHír egy magyar közéleti napilap, folyamatosan frissülő tartalommal, tudósításokkal, publicisztákkal és hírekkel. Nagy képgalériával és fórummal rendelkezik, böngészhetünk sok apróhirdetés között és feladhatjuk sajátunkat is.

Hirdetés
Kitekintő

Kitekintő

A Kitekintő 2007 tavaszától működő, független tematikus hírportál. Alapítói a külvilág eseményeinek bemutatását tűzték ki célként, abban a meggyőződésben, hogy Magyarország méretéből és földrajzi helyzetéből fakadóan elkerülhetetlen a nyitás, a differenciáltabb megközelítés a közelebbi és távolabbi kultúrák és események felé. A Kitekintő az első és legnagyobb oldal a magyar on-line piacon, amely napi frissítéssel kizárólag külföldi tematikát kínál.

KultúrPart - Kulturális kikötő

KultúrPart - Kulturális kikötő

A KultúrPart 2008 január 22-én, a Magyar Kultúra Napján jött létre. A kultúra minden területével átfogóan foglalkozik, mind budapesti, mind vidéki viszonylatban. A tartalom ajánlókból, kritikákból, hírekből, 3 állandó blogból, videó riportokból, valamint hanganyagokból áll. A KultúrPart fő célkitűzése a magyarországi kulturális élet szereplőinek bemutatása és népszerűsítése. Helyet és megjelenést szeretnénk biztosítani a fiatal alkotóknak, előadóknak minden művészeti ágban. Természetesen figyelemmel kísérjük a befutott művészek, kulturális szereplők munkáját is, beleértve ebbe a külföldi előadók, szerzők tevékenységét. Egy olyan réteghez szólunk, aki még elolvas, megnéz, meghallgat, vagy legalább érdeklődik a kultúra iránt, tehát költ a tartalmas szórakozásra, kikapcsolódásra.

Sonline.hu - Somogy közösségi és hírportálja

Sonline.hu - Somogy közösségi és hírportálja

Gazdasági és rendőrségi hírek, aktualitások, kulturális események, szórakozás, sport rovat, hírek a nagyvilágból és közösségi élet a facebook-on és a twitteren - mindez egy helyen a Somogy megyei online hírportálon! Ha állást, ingatlant vagy autót, motort keresel Somogy megyében, akkor is jó helyen jársz, és az apróhirdetések között is biztosan megtalálod városodhoz közel a keresett terméket vagy szolgáltatást!

Szavazzukmeg.hu - Döntsünk együtt!

Szavazzukmeg.hu - Döntsünk együtt!

Naponta frissülő hírekkel várjuk az oldalunkra látogatókat. A híreket minden esetben szavazásra bocsátjuk, emellett nyereményjátékon is részt vehetnek az ide látogatók. A témák széles skálán mozognak : a politikától kezdve, a tudományon át, a női rovatig minden megtalálható oldalunkon.

Szórakoztató hírek, cikkek - Mozi | Képregény | Pankráció

Szórakoztató hírek, cikkek - Mozi | Képregény | Pankráció

A Fantasmania Magazinban csoportosítva találhatóak Mozi / Film, Képregény, Pankráció témakörű híreket és cikkeket (a témakörök további bővítése a közeljövőben várható). Friss filmtrailerek és videók is helyet kaptak a magazinban, melyek online nézhetőek. Számos igényes partner közreműködésével válik lehetővé a napi többszöri frissítés és a lehető legváltozatosabb tartalom.

Vasnépe

Vasnépe

Rendszeresen frissülő tartalommal, áttekinthető navigációval, és sok-sok érdekességgel várjuk a látogatóinkat minden nap. Hírportálunk nem a napilap online változata, hanem az újsággal együttműködő, arra is reflektáló, ám önálló életet élő weboldal. Mindez jelzés, hogy kiadónk, a Pannon Lapok Társasága a webes világban ugyanolyan pozíciókra hivatott, mint amilyeneket a nyomtatott lapkiadásban elért. Modern, piacvezető, véleményformáló, független és objektív megyei portál.

Tuti menü