Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hírportálok képes leírás - Napilapok.tlap.hu
részletek »

Hírportálok - Napilapok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: napilap.tlap.hu » Hírportálok
Keresés
Találatok száma - 7 db
FigyelőNet

FigyelőNet

A megújult, kilenc éves FigyelőNet a patinás Figyelő termékek legfiatalosabb hangvételű, de a hagyományoknak megfelelően magasan pozícionált tagja. Az oldalon megtalálható minden olyan fontos közéleti témájú belföldi és nemzetközi hír, amiknek ismerete elengedhetetlen a naprakész tájékozottsághoz. A legkiemelkedőbb témákról interjúkban nyilatkoznak az érintettek és elemzések tárják fel az események hátterét.

Gondola

Gondola

A Gondola közéleti-kulturális portál a hazai interneten, amelyet a Természet és Társadalombarát Fejlődésért Közalapítvány hozott egykor létre azzal a céllal, hogy színvonalas, mértékadó tartalmakkal gazdagítsa a magyar nyelvű világhálót. A Gondola típusát tekintve horizontális portál, amely feladatának tekinti, hogy rendszerezze és elérhetővé tegye a magyar kultúrának azokat az alapvető fontosságú értékeit, amelyek ismerete nélkülözhetetlen az identitásuk megőrzésére törekvő magyarok számára.

Híradó Online

Híradó Online

A Magyar Televízió híradója a online is nézhető, egyetlen kattintással! Ezen kívül rengeteg hír, interjú és cikk. Megtalálhatjuk még az oldalon a Magyar Televízió egyéb műsorainak internetes kiadását is.

Hírek: Hir.ma

Hírek: Hir.ma

A mai változó helyzetben a pénzügyi hírek szinte percenként érkéznek, és formálják át a hazai piacot, megváltoztatják az árfolyamokat és új lehetőségeket nyitnak a gazdasági szektor szereplői előtt. A Hir.ma híroldal nem csak friss hírek szolgáltatásában erős, hanem hasznos tippekében is, melyekkel minden olvasó sokat spórolhat.

Index

Index

Az egykori Internetto munkatársai és a fejlesztési munkáikat végző Inventra Kft. közösen alapították 1999. május 17-én az Index nevű Internetes újságot. A Nyírő András és Uj Péter által fémjelzett csapat újdonságokat kívánt meghonosítani a magyar újságírásban. Az online sajtónak nem volt hazai mintája, sem piaca, így mindennapos tevékenységük lett a szakmai és üzleti úttörés. Tíz év és többszöri tulajdonosváltás után a fő feladatuk ma is a politikai és a közéleti újságírás. A különbség csak annyi, hogy a lap médiapiaci sarokkővé, a cég milliárdos bevételű vállalkozássá vált. 2005-ben ismét megváltozott a tulajdonosi szerkezet: a vállalatot Nobilis Kristóf és érdekeltsége, a Sydinvest Kft. -2007 januárjától Közép Európai Média és Kiadó Szolgáltató Zrt. - vásárolta meg 100%-os tulajdonhányaddal. A cégforma 2006 második félévétől zártkörű részvénytársaság (Index.hu Zrt.)

Kecskemét legfrissebb hírei

Kecskemét legfrissebb hírei

Kecskemét hírei első kézből, objektíven, függetlenül. Oldalunkon megtalálja a város legfrissebb híreit, az ország és a világ eseményeit, az aktuális programokat. A könnyedebb kategóriát kedvelő olvasóink is találnak izgalmas tartalmakat, naponta friss hírek jelennek meg bulvár, kultúra, sport, életmód és luxus kategóriában is. A hírek mellett rengeteg hasznos információt is találhat nálunk, ilyen az aktuális traffipax kitelepülések, a várható időjárás, az aktuális valuta árfolyamok. Oldalunkon ingyenesen helyezhet el apróhirdetést, melyhez csak egy rövid regisztrációra van szüksége.

Origo Hírportál

Origo Hírportál

1997-ben, az akkori Matáv-ban létrejött egy saját tartalmat előállító projekt, amely eredményeképpen 1998-ban elindult az Origo. Objektív, kiegyensúlyozott, klasszikus napilapos stílusú hírforrás. Komplex portál, mely gyorsan reagál az eseményekre, tárgyilagos és naprakész.

Tuti menü