Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gazdasági lapok képes leírás - Napilapok.tlap.hu
részletek »

Gazdasági lapok - Napilapok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: napilap.tlap.hu » Gazdasági lapok
Keresés
Találatok száma - 7 db
Ecoline

Ecoline

A Ecoline a HVG csoport gazdasági hírportáljai, a befektetésekre kiélezve. Itt mindent megtalál a pénzügyekről, a befektetésekről és az aktuális árfolyamokról és a piacról. Nyomon követheti a devizaárfolyamokat, keresztárfolyamokkal is, és a Budapesti Értéktőzsde aktuális árfolyamait.

HVG

HVG

A már jól ismert gazdasági magazin, a HVG internetes kiadása, weblapja, sok cikkel, hírrel a világgazdaságról. Böngészhetjük az újság archívumait (és természetesen az aktuálist is), a rovatok cikkeit és a magazinra is előfizethetünk.

Magyar Fogyasztó Platform

Magyar Fogyasztó Platform

A Magyar Fogyasztó Platform (MFP) a tudásmegosztás vállalata. A világban rengeteg az információ, amely a kommunikációs csatornák széles kínálatával, a gyors információáramlással mindenki számára elérhető. Valljuk, hogy a tudásmegosztás széles piacán csak az jut versenyelőnyhöz, aki a tartalmakat és információkat úgy gyűjti össze, hogy azok egymással újszerű, izgalmas kombinációt, használható tartalmat alkossanak, ezáltal élményt adva a befogadónak. A kombináció, amely újszerűen mutatja be a tudást: a rácsodálkozás élményével gazdagít. Az MFP 2007 óta szervez szakmai konferenciákat, 2009-től tematikus szaklapot is kiad. Érdeklődésének középpontjában - ahogy a neve is mutatja - a magyar fogyasztó áll, annak értékei, szokásai, választásai és változása.

Napi Gazdaság

Napi Gazdaság

A Napi Gazdaság független üzleti és pénzügyi hírlap, az üzleti élet egyik legfontosabb hírforrása. Tárgyszerű és mértéktartó írásaival a gazdasági és vállalati irányítók, a pénz és tőkepiaci befektetők döntéseit támogatja. Mondandóját, hangnemét és stílusát visszafogott és megbízható szakszerűség jellemzi. Munkatársaitól széleskörű tájékozottságot követel, szerzőinek és szerkesztőinek felkészültségét a piac több szakmai díjjal is elismerte. Az oldalon látogatóink elolvashatják a Napi Gazdaság szerkesztősége által készített híreket, elemzéseket, valamint előfizetés ellenében a Napi Gazdaság összes cikkét - beleértve az 1999-ig visszamenőleges archívumot is.

Piac és Profit

Piac és Profit

A Piac és Profit gazdasági hírportálon nem kizárólag a gazdaságról olvashatunk, hanem életmódról, technikai újdonságokról és autókról is. Ezeken felül információkat kaphatunk cégekről is és a klímablog szekcióban környezetünkről is.

Portfolio

Portfolio

A 1999-óta hazai online gazdasági hírpiac markáns szereplője a Portfolio portál. A kezdeti kisbefektetői információs oldal mára a gazdasági élet vezető véleményformáló portáljává vált. Teljesítményét mi sem példázza jobban, mint a szakmai elismerések sora, a lap alkotóinak folyamatos független szakértői megnyilatkozásai más médiában és a lap látogatottságának, olvasói létszámának folyamatos, dinamikus növekedése.

Világgazdaság

Világgazdaság

A Világgazdaság exkluzív, nagy értéket képviselő cikkein túl minden olyan fontos gazdasági hír megtalálható oldalunkon, ami napközben történik, beleértve a tőkepiaci fejleményeket. Ezenfelül azonban a nem szűken vett gazdasági témákról (politika, közélet, külföldi érdekességek) is beszámolunk. A VG.hu naponta 20-30 tőzsdei hírt is leközöl, energia és egészségügyi aloldalunk is nagy népszerűségnek örvend, külön szakosított aloldalakon foglalkozunk a sportbiznisszel, az Európai Unióval, az álláspiaccal, az ingatlanpiaccal és az információtechnológiával is.

Tuti menü