Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sport képes leírás - Napilapok.tlap.hu
részletek »

Sport - Napilapok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: napilap.tlap.hu » Sport
Keresés
Találatok száma - 13 db
Bikemag

Bikemag

A Bikemag magazin internetes portálja, ahol böngészhetünk kerékpártesztek között, olvashatunk cikkeket, híreket, technikai segítségnyújtást kaphatunk, versenyekről, szervezett túrákról kaphatunk információt. Ezeken felül természetesen a magazin archívumát is olvashatjuk.

Elit Sportok Magazin

Elit Sportok Magazin

Az Elit Sportok című magazint ennek az igénynek a kiszolgálására alapítottuk, lehetővé téve, hogy a té- ma iránt érdeklődők szórakoztató, ám mégis hasznos cikkek formájában juthassanak információkhoz. A lap állandó rovatai: Sport és pénz - Sport és társadalom - Sport és magánélet - Menedzsersportok - Sport és történelem - Sport és kultúra - Sportolási tippek - Sport és étkezés - Portré - Exkluzív. Kedvenc sportágaink: tenisz, golf, vitorlázás, külföldi futball, Lovaglás, squash, technikai sportok.

Gym - Testépítők magazinja

Gym - Testépítők magazinja

Az újságosoktól már ismert testépítő magazin internetes archívuma, ahol böngészhetünk a korábbi lapszámok között, de találunk táplálkozási tanácsadót, edzésterveket, valamint képgalériákat és videótárat. Információt kaphatunk a versenyekről is!

Hajó Magazin

Hajó Magazin

A Hajó Magazin 1993 márciusától jelentkező folyóirat, amelynek állandó rovatai: Vitorlázás, Szörf, Motorcsónak. E témakörökben lapunk beszámol a versenysportról, a fontos eseményekről, a hajósmesterség és a hajókarbantartás új technikáiról, valamint túrákról, újdonságokról, termékekről. A Hajó Magazin a jelenleg leginkább fizetőképes vevőkörhöz jut el rendszeresen, amint az kiderült az olvasók által visszaküldött kérdőívek kiértékelése után. A hatodik évfolyamtól, azaz 1998 januárjától a Hajó Magazin havonta jelenik meg.

Nemzeti Sport

Nemzeti Sport

A Nemzeti Sport Online a legnépszerűbb és a leglátogatottabb magyar sportportál. A sportéletben történtekről leggyorsabban. itt értesülhetünk annak köszönhetően, hogy tudósításaink a mérkőzésekkel, sporteseményekkel egy időben történnek éjjel és nappal egyaránt. Hiteles, gyors információival kiemelkedik a különböző sporttal foglalkozó oldalak közül. Éppen ezért magas a visszatérő olvasók száma, hiszen ragaszkodnak a megszokott minőségi tartalomszolgáltatáshoz.

Over Sportmagazin

Over Sportmagazin

Az Over Magazin az aktív életmódot választóknak készül, korhatár nélkül. A fiatalos tartalomhoz letisztult, igényes megjelenítés társul, minden, az adott téma iránt fogékony olvasót megszólítva. Meggyőződésünk, hogy van átjárás a különböző korosztályok, illetve a 'nekik való' életformák és érdeklődési körök között.

Pump and Flex Magazin

Pump and Flex Magazin

A 2001-ben alapított Pump and Flex Testépítő Magazin aktuális tartalmát ismerhetjük meg az újság internetes weboldaláról. A magazinban olvashatunk interjúkat, beszámolókat a versenyekről, és rengeteg információt a táplálékkiegészítőkről és egyebekről.

Shape Fitneszmagazin

Shape Fitneszmagazin

A Shape Életmódmagazin internetes weboldalán megtalálunk mindent az egészséges életmódról, a fitneszről, diétáról, szépségről, valamint olvashatunk érdekes cikkeket, horoszkópot, találunk rengeteg receptet és divattippeket.

Símagazin

Símagazin

A Sí és Snowboard Magazin XV. évfolyamában járó, nyomtatott formában 20 ezer példányban megjelenő ingyenes kiadvány; a lapot 1994-ben dr. Kopik Tibor találta ki és hozta létre. Sportboltokban, síszaküzletekben, síkölcsönzőkben, utazási irodákban terjesztjük Nagykanizsától Nyíregyházáig, Szegedtől Győrig. A novemberi lapszámmal jelen vagyunk a télindítónak tekinthető Hó-show-n is.

Hirdetés
Sport Auto

Sport Auto

A 68 oldalon, 32 000 példányszámban megjelenő Sport Auto Magazin internetes archívuma. Böngészhetünk az 1992 óta megjelenő újság minden számának tartalmában, a magazin gyűjtőinek elengedhetetlen internetes oldal!

SporTime

SporTime

A SporTime Magazin célja a sportos és egészségtudatos életmód népszerűsítése. A SporTime Magazint az nagyrészben ingyenes terjesztése mellett a tartalmi hitelesség, az egységes koncepció és a kiváló nyomdai minőség teszi az első számú meghatározó lappá a piacon.

Submarine Búvármagazin

Submarine Búvármagazin

A Submarine Búvármagazin a búvárkodás rajongóinak újságja. Internetes weboldalukon mazsolázhatunk a korábbi és az aktuális számok cikkeiből, képgalériákat nézegethetünk, részt vehetünk játékokban is és tájékozódhatunk a versenyekről.

Sztár Sport

Sztár Sport

A Sztár Sport magazinban exklúzív interjúkat olvashat. Állandó rovataiban tudósít a hazai és nemzetközi labdarúgásról, követi az angol, spanyol, olasz, német és természetesen a hazai bajnokságokat. Hétről hétre beszámol a Forma-1, a tenisz és az amerikai sportokról (NBA, NFL, NHL), de nem maradnak ki a hagyományos sikersportágak sem (vízilabda, kézilabda, vívás, öttusa, úszás, kajak-kenu).

Tuti menü